AÖF sınav sonuçları açıklanacak mı?

18-19 Nisan 2015 tarihinde AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavına giren öğrenciler, soruların cevaplanmasının yayınlanmasıyla birlikte doğru yaptıkları sorulara bakarak puanlarını hesaplamaya çalıştı. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Gibi meraklı soruların cevabı…

AÖF sınav sonuçları açıklanacak mı?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavına 18-19 Nisan 2015 tarihinde giren öğrenciler şimdiden Google’a AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak gibi sorular hala soruluyor..

AÖF SINAV SONUÇLARI MERAKLANDIRDI

AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavı sonrası öğrenciler en çok sonuçların ne zaman açıklanacağını takip ediyor. AÖF soru ve cevapları yayınlandı. Şimdi de öğrenciler AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diye beklemeye koyuldu.

AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

AÖF Bahar dönemi vizelerinin sonrasında, final sınavları ise 7 Haziran'daki Milletvekili-Genel seçimi nedeniyle 23-24 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılacak..

AÖF sınav sonuçlarını Anadolu Üniversitesi resmi sitesinden açıklayacak. AÖF Vize Sınav sonuçları yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

AÖF SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

18-19 Nisan tarihlerinde yapılan Bahar Dönemi AÖF sınav soruları ve cevapları erişime açıldı. Öğrenciler AÖF sınav soruları ve cevaplarını T.C. kimlik numara ve şifreleriyle öğrenebilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler