Böyle bir imkan özel eğitim kurumlarında yok

Çok amaçlı özellikleri ve konforuyla dikkat çeken Bağlar Belediyesi'nin yeni gençlik merkezi üniversiteye ve KPSS'ye hazırlanan öğrencilerin umudu haline geldi.

Böyle bir imkan özel eğitim kurumlarında yok

Özel eğitim kurumlarını kıskandıran merkezin bünyesinde oluşturulan 5 özel sınıfta yüzlerce öğrenci bir yandan ders çalışıyor, diğer yandan huzurlu bir ortamda geleceğe hazırlanıyor.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Bağlar'ımız için bir ilk olan çok amaçlı ve modern gençlik merkezi gençlerimizin geleceğine ışık tutacak " ifadeleriyle verilen hizmeti değerlendirdi.

DIŞI ÇOK AMAÇLI PARK, İÇİ EĞİTİM MERKEZİ 


Bağlar Belediyesi tarafından Bağcılar Mahallesi Yeni Hal karşısında inşa edilen Gençlik Merkezi bünyesindeki farklı hizmetlerle farkındalık oluşturuyor.
Merkezin çevresinde içerisinde spor alanları, çocuk oyun grupları ve sosyal donatı alanları bulunan park inşa edildi.
Gençlik merkezinde ise gençlere ve çocuklara hitap eden farklı hizmetler veriliyor.

HEM DERS ÇALIŞIYORLAR, HEM GÜZEL VAKİT GEÇİRİYORLAR
Modern teknik özelliklerle donatılan kütüphaneden yüzlerce genç yararlanıyor.
Toplam 5 sınıftan oluşturulan kütüphaneye gelen üniversite ve KPSS adayı öğrenciler huzurlu ortamda ders çalışma ve kitap okuma imkanı  buluyor. Belediye tarafından görevlendirilen uzman eğitimciler rehberlik ve ders çalışma gibi konularda öğrencilere destek sağlıyor. Zengin bir içeriğe sahip olan kütüphanede her türlü ders ve okuma kitapları yer alıyor. Öğrenciler, ders çalışmanın dışında günün stresini ve yorgunluğunu atmak için çeşitli sosyal faaliyetler de yapıyor.

ÖĞRENCİLER MEMNUN, BELEDİYE YÖNETİMİ GURURLU


Verilen hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirten öğrenciler, Bağlar Belediyesi'ne teşekkür etti.
Bağlar'daki gençlerin yıllardır özlemini duyduğu kaliteli bir hizmeti ve önemli bir yatırımı kazandırdıklarına atıfta bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Gençlerimiz buradan huzur içerisinde istifade ediyor. Zamanla bunun değeri daha iyi anlaşılacak. Gururla anlatacağımız bir eser.Bir kez daha Bağlar'ımıza hayırlı olsun " şeklinde değerlendirmede bulundu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz