Eğitim-Sen Ergani Temsilciliği projesine ödül

Eğitim-Sen Ergani Temsilciliği Kadın Meclisi’nin "Ben Çocuğum Okula Gitmeyi ve Büyümeyi İstiyorum" adlı projesi, alanında bölge birinciliği kazandı.

Eğitim-Sen Ergani Temsilciliği projesine ödül

DİYARBAKIR - Eğitim-Sen Ergani Temsilciliği Kadın Meclisi’nin "Ben Çocuğum Okula Gitmeyi ve Büyümeyi İstiyorum" adlı projesi, alanında bölge birinciliği kazandı.

Eğitim-Sen Ergani Temsilciliği Kadın Meclisi’nin 2015 yılının ilk yarısında ilçe genelinde yürüttüğü "Ben Çocuğum Okula Gitmeyi ve Büyümeyi İstiyorum" adlı proje, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" projesi kapsamında alanında bölge birincisi oldu.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan ödül töreninde birincilik plaketini, kadın meclisi adına bireysel başvuru yapan  proje sorumlusu Ebru Kaymak Öztürk aldı.

PROJE ÖDÜLÜ ALDI       

Öztürk, yaptığı açıklamada, hazırladıkları projeyle çocuklardan anne babalara, imamlardan muhtarlara kadar bu konuda etkisi, ilişkisi olan herkeste bilinç, duyarlılık ve sorumluluk geliştirmek istediklerini belirtti.

Aylar süren hazırlık, uygulama ve sonuç alma süreçlerinin, çalışmaya gönül veren herkes için yorucu ancak ümit verici olduğunu dile getiren Öztürk, şöyle konuştu:

"Kadın meclisi olarak olumlu-verimli sonuç aldığımız bu projenin tüm çocuklara ulaşabilmesi gerektiğine inandık ve Milli Eeğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı'nın düzenlediği yarışmanın buna vesile olabileceğine karar verdik. Ümidimiz, bu projenin evrensel çocuk hakları ve bilimsel veriler ışığında daha da geliştirilerek tüm Türkiye’de uygulanması ve çocukların kendi gelişimlerini tamamlayarak hayata atılan yetişkinler olmaları."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler