Fitness salonundan haftada 500 kişi faydalanıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın, Sümerpark Ortak Yaşam Alanı içerisindeki Fitness Salonu’ndan haftada 500 kişi faydalanıyor.

Fitness salonundan haftada 500 kişi faydalanıyor

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın, Sümerpark Ortak Yaşam Alanı içerisindeki Fitness Salonu’ndan haftada 500 kişi faydalanıyor.

Ev hanımları, genç kızlar ve genç erkeklerin büyük ilgi gösterdiği Fitness Salonu’ndaki step, fitness ve aerobik derslerinden dezavantajlı gruplar, engelliler ve doktor tavsiyesiyle gelen tüm yurttaşlar ücretsiz yararlanıyor.

İlgi beklenenin üzerinde

Yoğun ilgi üzerine fitness salonunun tadilattan geçirildiğini ve aletlerin tümünün yenilendiğini bildiren Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürü İsmail Değirmenci, sosyo-ekonomik durumuna bakmaksızın her kesimden insana spor yapma imkânı sağlandığını belirtti.

Dezavantajlı grupların, engellilerin ve doktor tavsiyesiyle gelen tüm yurttaşların Fitness Salonu’ndan ücretsiz yararlandığını kaydeden Değirmenci, “Yeni makinelerimizle, spor destek merkezlerimizde sadece Fitnes Salonu olmayacak. Yeni açtığımız kapalı spor salonuyla, yüzme havuzlarıyla biz burada amatör ruhla ama profesyonel yöntemleri bir araya getirerek çok iyi işleri ortaya çıkarmayı hedeflemekteyiz. Bundan sonrada hedeflerimizi yüksek tutarak hizmet vermeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz