Görüş Bildir

Hafıza tekniklerini öğrendiler

Batman İmam Hatip Lisesi rehberlik servisi tarafından 'Motivasyon ve Hafıza Teknikleri Semineri' düzenlendi. Okul konferans salonunda yapılan seminere konuşmacı olarak Kişisel Gelişim Uzmanı Serkan Ekmen katıldı. Seminerde öğrencilere hafıza geliştirme teknikleri ile ilgili bilgiler verildi.

Hafıza tekniklerini öğrendiler

İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin katıldığı programda Kişisel Gelişim Uzmanı Serkan Ekmen katılımcılara, motivasyon ve hafıza teknikleri ile ilgili bilgiler; unutmayı unutma olarak isimlendirilen hafıza geliştirme teknikleri; hayallerinizin peşinde koşun isimli hafıza geliştirme tekniği; hayatın amacını belirleme etkinlikleri; uzun süreli hafıza kullanımları ile ilgili egzersizler; hikaye metodu; daha güçlü hafıza için egzersizler; nefes egzersizleri gibi konularda açıklamalarda bulundu.

ANLAYARAK HIZLI OKUMA

Ekmen ayrıca, anlayarak hızlı okuma, okuma hızını en az iki katına çıkarabilme ve özellikle öğrencilerin üniversite sınavlarında çok önemli bir yere sahip olan paragraf sorularını çok kısa sürede çözebilmelerini sağlayıcı tekniklerle ilgili de bilgiler verdi.

Programın sonunda seminer veren Kişisel Gelişim Uzmanı Serkan Ekmen'e katılımından dolayı çiçek takdim edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi