Görüş Bildir

Hafta sonu nüfus müdürlükleri açık olacak

ÖSYM tarafından yapılacak olan ALES nedeniyle Sur İlçe Nüfus Müdürlüğü 22 Eylül Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri arasında açık tutulacak.

Hafta sonu nüfus müdürlükleri açık olacak

ÖSYM Başkanlığınca yapılacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı nedeniyle Sur İlçe Nüfus Müdürlüğü 22 Eylül Pazar günü 07.00 ile 10.00 saatleri arasında açık tutulacağı belirtildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, "ÖSYM Başkanlığınca 22 Eylül Pazar günü yapılacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/2) nedeniyle ortaya çıkabilecek olan acil kimlik kartı taleplerini karşılamak amacıyla İlimiz Sur İlçe Nüfus Müdürlüğü sınavın yapılacağı günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacaktır." denildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Açıklamanın devamında, "TCKK ilişkin değerli bedel tahsilatının Vergi Dairesi Müdürlüğünce ve https://ivd.gib.gov.tr üzerinden yapılmaması halinde değerli kâğıt bedeli tahsilatı yapılmadan vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı müracaatının alınması sağlanacak olup başvuru sahibi teslim alacağı Geçici Kimlik Belgesi ile işlemlerini gerçekleştirebilecektir." ifadelerine yer verildi.

İlk mesai gününde değerli kâğıt bedelinin yatırılmaması halinde kimlik kartı başvurusu iptal edileceği ifade edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi