Hayallerindeki polisleri yazdı

Hayallerindeki Polise Yazdıkları Mektupla Ödül Kazandılar

Hayallerindeki polisleri yazdı

Diyarbakır'da faaliyet gösteren Özel Bahaddin Bey İlköğretim Okulu, 'Hayallerimdeki Polis Amcaya Mektup' konulu yarışma düzenledi.

Dereceye giren öğrenciler Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın elinden ödüllerini aldı. Polis teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Nehir Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Bahaddin Bey Koleji etkinlik düzenledi.

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe yüzlerce öğrenci katıldı. Öğretmen Ayşegül Özturan, öğrencilerin polis ağabeyleri için yazdıkları eserleri elemede çok zorlandıklarını söyledi.

HAYALLERİNDEKİ POLİSLERİ YAZDILAR

Yusuf Toptancı, Berat Aydın, Fatma Sena Taylan ve Ceyda Saraç'ın yaptığı çalışmaların dereceye girmeye hak kazandığını ifade eden Özturan, böyle bir etkinliğe imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Müdür Sağlam tarafından ödüllendirilen öğrenciler mutlu olduklarını dile getirdi. Sağlam, Türkiye'nin geleceğinin bilinçli, kendini ifade edebilen ve doğru eğitim sürecinden geçmiş çocukların yetiştirilmesine bağlı olduğunu vurguladı. Sağlam, kurumun genel müdürüne bu konuda duyarlılık gösterdikleri için teşekkür etti.

Proje yöneticisi Fahrettin Çolak ise toplumun refahı için büyük fedakarlık gösteren Emniyet mensuplarının Diyarbakır'a emeklerinin geçtiğini anlattı. Çolak, öğrencileri bilgilendirmek amacıyla böyle bir projeye başvurduklarını dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz