Görüş Bildir

Hem tatil hem eğitim

Sosyal Destek Programı kapsamında gençlere yönelik düzenlediği İngilizce Yaz Kampı'na Batman Van, Muş ve Diyarbakır'dan katılan 75 öğrenci, Samsun'un tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Hem tatil hem eğitim

Batman Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında gençlere yönelik düzenlediği İngilizce Yaz Kampı'na Batman Van, Muş ve Diyarbakır'dan katılan 75 öğrenci, Samsun'un tarihi ve turistik yerlerini gezip, sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunuyor.

Batman Valiliği ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan SODES kapsamında gençlere yönelik İngilizce Yaz Kampı'na katılan 75 öğrenci, 19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Karadeniz Eğitim Derneği (KEYDER)'nin lojistik desteğiyle Samsun'da ağırlanıyor.

HEM TATİL HEM EĞİTİM

Batman, Van, Muş ve Diyarbakır'dan gelen öğrenciler, tarihi ve turistik yerleri gezip, sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunuyor. Batı Park'ta bulunan gokart alanında konuk öğrencileri ziyaret eden Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, bir süre sohbet ettiği gençlere eğitim sırasında dikkat etmeleri gereken konularda bilgi verdi.

Batman Valiliği'nin göndermiş olduğu hediye paketini Tahsin Nas'a takdim eden öğrenciler, daha sonra fayton gezisi yaptı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Sorumlusu ve Projenin Samsun İl Koordinatörü Murat Öztürk ise projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

İngilizce yaz kursu SODES programı, 18 Temmuz'da İstanbul'da en iyi İngilizce ve Türkçe şarkı söyleme yarışmasıyla sona erecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi