Görüş Bildir

İngilizce eğitimi veriliyor

Çocuklara online olarak İngilizce eğitimi veriyorlar

İngilizce eğitimi veriliyor

Çocuklara İngilizce eğitimini online olarak sunan Novakid, CPD onaylı kursu ile eğitmenlerin çocuklara ikinci dil olarak İngilizce öğretmek konusunda uzmanlaşmasını sağlarken, öğrencilerinin nitelikli eğitim ihtiyacını karşılıyor. Akademiyle birlikte eğitmenlerin çocuklara başarılı bir şekilde çevrimiçi ders vermek için ihtiyaç duydukları becerileri kazanmasının önünü açıyor.

My Class Tracks'in paylaştığı verilere göre, dünyada 378 milyon kişinin ana dili olan İngilizce, 743 milyon kişi tarafından da ikinci dil olarak benimseniyor. İnternetteki içeriklerin ise yüzde 54'ünün İngilizce olduğu dikkat çekiyor. Bu yüzden birçok ebeveyn, çocuklarının evrensel bir dil haline gelen İngilizce'yi erken yaşta, pratik bir şekilde donanımlı eğitmenler tarafından öğrenebilmesi için arayışa giriyor.

4-12 yaşlarındaki çocuklara İngilizce eğitimini online olarak sunduklarını söyleyen Novakid Öğretmen Operasyonları Müdürü Elena Campanella, mesleğe henüz başlamış İngilizce öğretmenleri için öğretmen akademisindeki ilk kursu başlattıklarını ifade etti. Campanella, sürekli mesleki gelişim alanında bağımsız bir onay kuruluşu olan The CPD Certification Service tarafından onaylı Çocuklara Yabancı Dil Olarak İngilizce Öğretimi (Teaching English to Young Learners | TEYL) kursuyla, eğitmenlerin çocuklara ikinci dil olarak İngilizce (ESL) öğretmek konusunda uzmanlaşmasını sağlarken, çocukların da nitelikli eğitim ihtiyacını karşılayacaklarını ifade etti.

KATILIMCILAR KURSU KENDİLERİNE EN UYGUN ZAMANDA TAMAMLAYABİLECEK

İngilizce öğretmek ve online eğitim konusunda uzman olduklarını söyleyen Campanella “Online eğitim, kendi zamanınızı ve kazanım potansiyelinizi idare edebilme fırsatını sunuyor. Bu yüzden uzmanlarımız ve en iyi eğitmenlerimizle bir araya gelerek ESL dünyasına ilk adımını atacak öğretmenlere yardımcı olacak Novakid Öğretmen Akademisi kurs materyallerini hazırladık. Herkesin kendi temposuyla tamamlayacağı bu kursa katılanlar, yapılandırılmış bilgilere, en başarılı yöntemlerin kullanıldığı örneklere ve pratik eğitim bilgilerine erişecek" dedi.

KURSLA BAĞLANTISI OLMAYAN ÖĞRETMENLER DE BİRİKİMİNİ PAYLAŞABİLECEK

Campanella, akademinin ikinci odak noktasında kurs kütüphanesinin yer aldığını belirterek "Katılımcılar, 2023'ün eylül ayı itibarıyla kendi temposuna göre ya da bir paketin parçası olarak tamamlayabileceği, kısa ve eşzamanlı olmayan, hem online hem de yüz yüze olarak gerçekleştirilen sertifikalı kurslara erişebilecek. Kursla bağlantısı olmayan tüm öğretmenler de Novakid Öğretmen Topluluğu ile platforma erişerek en başarılı yöntemleri paylaşabilecek ve diğer öğretmenlerle etkileşime geçebilecek. Tüm katılımcılar topluluk sayesinde kursu kendi temposuna göre tamamlarken, desteğe ihtiyaç duyduğu anda birbirleriyle iletişim kurabilecek. Özel etkinliklere de ayrıcalıklı olarak erişebilecek" ifadelerini kullandı.

Campanella'dan edinilen bilgilere göre kursa katılan öğretmenler, 60 gün içinde kendilerine uygun olan zamanda tamamlayarak 35 saatlik kurs tamamlama sertifikasının sahibi olacak. Eğitmenler, üç temel alana odaklanacak. Bunların ilk sırasında çocuğuna evde ders veren ebeveynlerden kamu kuruluşu çalışanlarına kadar uzanan farklı kategorilerdeki müşterilere yönelik olarak hazırlanan Öğretmen Sertifikası kapsamındaki CPD onaylı Novakid müfredatı bulunuyor. Bu sayede çocuklara başarılı bir şekilde çevrim içi ders vermek için ihtiyaç duyulan beceriler kazanılabilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi