Karnesini almaya sünnet kıyafetiyle geldi

Edirne’de eğitim-öğretim yılının sona ermesinin ardından okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında 57 bin 133 öğrenci karne sevinci yaşadı. Şükrüpaşa İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğrencisi Emir Hot ise karne almaya sünnet kıyafetiyle geldi.

Karnesini almaya sünnet kıyafetiyle geldi

2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Şükrüpaşa İlkokulu’nda Edirne Vali Vekili Şenol Levent Elmacıoğlu’nun da katıldığı karne dağıtım programı düzenlendi. Okul bahçesinde Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, okul öğretmenleri ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılanan Vali Vekili Elmacıoğlu, daha sonra bir sınıfa çıkarak öğrencilerle sohbet etti. Okulun 1-A şubesindeki öğrencilere karnelerini dağıtan Vali vekili Elmacıoğlu, 57 bin 133 öğrencinin karne sevinci yaşadığını söyledi. Öğrencilere karnelerini dağıtan Vali vekili Elmacıoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, sıralara oturarak çocuklarla sohbet etti.
SÜNNET KIYAFETİYLE GELDİ
Şükrüpaşa İlkokulu’nun 3-D sınıfı öğrencisi Emir Hot ise karnesi almaya sünnet kıyafetiyle geldi. Emir'in annesi Sedef ve Mustafa Hot, çocuklarının iki mutlu günü aynı zamanda yaşadığını ifade ederek, “Oğlumuz Pazar günü sünnet olacak. Bugün eşim ve Emir ile birlikte camileri dolaşıp dua edeceğiz. Onun içinde karne almaya sünnet kıyafetleriyle geldik. Oğlumuzun sınıfı geçmesine de çok sevindik” dedi.
57 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI
Edirne’de okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında 57 bin 133 öğrencimi karne sevinci yaşadı. Bunlardan 9 bin 765 öğrenci takdir belgesi, 8 bin 645 öğrenci teşekkür belgesi, 1625 öğrenci iftihar belgesi ve 1651 öğrenci ise onur belgesi aldı.

Kaynak: DHA

Çok Okunan Haberler