Kayıt Yaptırana Ödül

MARDİN'in Midyat İlçesi'nde Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Aksoy, başarılı öğrencilerin okullarına kayıt yapmaları halinde çeşitli hediyeler verileceğini duyurdu.

Kayıt Yaptırana Ödül

Midyat'ın Gölcük Mahallesi’nde 3 yıl önce eğitime başlanan Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu, 2015-2016 eğitim dönemi için kayıt yaptıracak başarılı öğrencileri kendisine çekmek için bisiklet, tablet bilgisayar ve okul ihtiyaçlarına yönelik hediye fırsatı sunuyor.

İMAM HATİP LİSESİ

Öğrencilerin okulu tercih etmeleri için proje başlatan okul yönetimi, 4’üncü sınıfı bitirme notu 98 ve üzeri olan öğrencilere bisiklet, puanı 95 ve üzeri olan öğrencilere tablet bilgisayar, puanı 85 ve üzeri olan öğrencilere de bir yıl süre ile kırtasiye malzemesi desteği ve ücretsiz deneme sınav imkanı verilecek. Okul Müdürü Mehmet Aksoy, "Amacımız başarıyı ödüllendirmek, bunun yanında imam hatiplerin iyi ve başarılı olan imajını daha da yükseklere çıkarmaktır. Şu an okula kayıtlarımız devam ediyor. Başarılı öğrencileri okulumuza bekliyoruz. İlk kez böyle bir projeyi başlatıyoruz, inşallah bunu gelenekselleştirip sürdürmeye kararlıyız" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz