Görüş Bildir

Kaymakam Gülenç'ten Kur'an kursu ve taziye ziyareti

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Turgay Gülenç, Kur'an kursu ve taziye ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Gülenç'ten Kur'an kursu ve taziye ziyareti

Kaymakam Gülenç, Tepe Mahallesi'nde bulunan eski belediye binasında açılan Kur'an-ı Kerim kursundaki öğrencileri ziyaret ederek, eğitimcilerinden bilgi aldı.

Çocuklara dini ve kültürel değerlerin en doğru şekilde öğretilmesi gerektiğini ifade eden Gülenç, "Onlar bizim yeşerteceğimiz tohumlardır. 4-6 yaş, eğitimin temelini oluşturan en önemli yaş aralığıdır." dedi.

KUR'AN KURSU

Kur’an kurslarında görev yapan din görevlilerinin de önemli bir görev üstlendiğini belirten Gülenç, şöyle konuştu:

"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Kur’an kurslarında milli, dini ve manevi eğitim veriliyor. Çocuklarımız insanlığın geleceğini oluşturan en değerli varlıklarımızdır. Ne mutlu bizlere ki milletçe çocuklarımızı güçlü aile bağları sağlam bir toplumsal doku içerisinde sevgiyle koruyarak yetiştiriyor, bu güzel hisleri özümüzde barındırıyoruz."

Kaymakam Gülenç, daha sonra kaymakamlık personeli Şevket Çelebi’nin, kalp yetmezliğinden vefat eden babası Nevzat Çelebi’nin taziyesine katıldı.

Gerçekleştirilen taziye ziyaretinde, Şevket Çelebi ve ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ileten Gülenç, tüm yakınlarına ve sevenlerine sabırlar niyaz etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi