Kitap toplama kampanyası

Siverek ilçesinde Harran Üniversitesi bünyesinde açılan Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi için kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Kitap toplama kampanyası

İlçede geçen hafta hizmete açılan fakültenin kütüphane ihtiyacını karşılamak için sivil toplum kuruluşları harekete geçti.

Siverek'i il Yapma ve Kalkındırma Derneği Fahri Başkanı Koçali Aymaz, fakültenin yeni olması dolayısıyla kaynak kitap ihtiyacı bulunduğunu söyledi.

KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

Herkesin kampanyaya destek olmasını beklediklerini vurgulayan Aymaz, "İlçemizde açılışı yapılan fakülte yeni olduğu için eksiklikleri bulunmakta ve en büyük eksiklik ise kütüphane. Öğrencilerimizin faydalanması için iktisat, ekonomiye giriş, uluslararası ticaret, lojistik, bankacılık, sigortacılık ve turizm işletmecilik, İngilizce gramer gibi kaynak kitaplara acil ihtiyaç vardır, bu kampanyaya duyarlılık bekliyoruz." dedi.

Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Mehmet Ragıp Görgün ile görüşen Aymaz ve beraberindekiler, fakülte bünyesinde mescit ve kantin gibi ihtiyaçların giderilmesi için de çalışma yapmayı planlıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz