Görüş Bildir

Köy meydanında kitap okudular!

Muş'ta 200 öğrenci ile velileri, köy meydanında kitap okudu.

Köy meydanında kitap okudular!

Yarpuzlu İlk ve Ortaokulu öğretmenleri, öğrenci ve velilerinin okumaya ilgilerini artırmak amacıyla köy meydanında etkinlik düzenledi. Etkinlikte 200 öğrenci ile velileri, 2 saat kitap okudu.

Okul müdürü Zülküf Demirci, yaptığı açıklamada, bu etkinlikle kitap okuma konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Demirci, köy meydanında öğrenci ve velilerine kitap dağıttıklarını belirterek, "Buradaki amacımız, hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin okumaya karşı ilgilerinin artmasını sağlamaktır. Köy sakinleri bu etkinliğe ilgi gösterdi." dedi.

VELİLERLE BİRLİKTE

Öğretmen Aslıhan Dalmış da velilerin de bu etkinliğe katılımının önemli olduğunu ifade ederek, "Çocuklar, anne ve babalarının da onlarla kitap okuduğunu görünce çok etkilendi. Öğrencilerimizin okuma isteği arttı. Çocuklarımızın okumasını istiyoruz." diye konuştu.

Öğrencilerden Seher Konuk da kitap okumayı çok sevdiğini anlatarak, "Okuma yazma bilmeyen biri hayatında çok şey kaybetmiştir. Kaç yaşında olursa olsun okumayı öğrenmeliler." şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi