Leyla Hanım Fen Lisesi, Kardeş Okulunu Unutmadı

Diyarbakır Özel Leyla Hanım Fen Lisesi, kardeş okulları Kırmasırt ilk ve ortaokulunu unutmadı. Okulu ziyaret eden kolej öğrencileri onlara harçlıklarını biriktirerek aldıkları hediyeleri verdi. Okul yönetimi ise kardeş okuldaki öğrencilere aşure ikram etti.

Leyla Hanım Fen Lisesi, Kardeş Okulunu Unutmadı

DİYARBAKIR-Diyarbakır Özel Leyla Hanım Fen Lisesi öğrencileri kardeş okulları olan Kırmasırt Köyü ilk ve ortaokulundaki bütün öğrencilere aşure ikram etti. Hazırladıkları aşureleri tek tek okuldaki öğrenci ve öğretmenlere ikram eden öğrenciler, öğle arasını da öğrencilerle tanışıp sohbet ederek değerlendirdi.

                            

KARDEŞ OKUL UNUTULMADI

Okul Müdürü Eyüp Öztürk, üç yıldır kardeş okullarını ziyaret ettiklerini belirtip, sosyal sorumluluk çerçevesi içerisinde kardeş okul ve kardeş aile çalışmaları ile öğrencilerinin duyarlılıklarının arttığını söyledi. Öztürk ziyaretlerinin bir defaya mahsus olmadığını, yıl içerisinde farklı etkinlikler ile devam edeceğini belirtti. Kırmasırt Köyü ilk ve ortaokulu öğretmen ve öğrencileri yapılan faaliyetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz