Görüş Bildir

Lice'de hijyen eğitimi

Tegv Lice Öğrenim Birimi'nden Öğrencilere Hijyen Eğitimi

Lice'de hijyen eğitimi

DİYARBAKIR-Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Diyarbakır Lice İlçe Öğrenim Birimi, 'Eğlen, Öğren, Hijyen' projesi kapsamında Lice Demirçelik ve Zümrüt İlkokullarında 715 öğrenciyi projeyle tanıştırdı.

TEGV Lice Öğrenim Birim Sorumlusu Berivan Dolak, eğitim gönüllüleriyle ilköğretim öğrencileri için 'Eğlen, Öğren, Hijyen' etkinliğini düzenlendi. Yapılan etkinlikte, projeyi içeren kitapçıkların yanı sıra, rozet hediye edildi.

HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ

Berivan Dolak, uygulanan proje amacının erken yaşta çocukları hijyen konusunda bilgilendirmek olduğunu ifade etti. Dolak, "Unilever Türkiye'nin, Domestos ve Lifebuoy markalarının desteğiyle sürdürülen 'Eğlen, Öğren, Hijyen' projesi, çocukların erken yaşlardan itibaren hijyen konusunda farkındalık geliştirmelerini sağlamak ve bu konuda doğru tutum, davranış geliştirmelerini amaçlamaktadır. Çocukların mikropları ve farklı ortamlardaki hijyen bölgelerini tanımalarını sağlamak, kişisel hijyen koşulları için gerekli önlemleri alabilmeleri için bilgi ve becerinin kazandırılması hedeflenmektedir. Etkinlik uygulamalarında çeşitli ortamlarda hijyen konularına değinilerek çocuklarımızın günlük hayatlarını geçirdikleri okul, ev gibi yaşam alanlarında hijyen koşullarını sağlamak ve doğru temizlik alışkanlıklarını geliştirmeleri de ele alınmaktadır" dedi. –

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi