Görüş Bildir

Mezuniyet coşkusu

Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi; 2016 – 2017, Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet töreni büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Mezuniyet coşkusu

Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan mezuniyet törenine; Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, akademisyenler, çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı.

MEZUNİYET ÇOŞKUSU

Ulu Önder Atatürk ve Aziz Şehitler Anısına Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende açılış konuşmasını yapan Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, “Dicle Üniversitesi’nden almış olduğunuz güzel eğitimin iş hayatınıza katkı sağlayacağına olan inancımla siz mezun öğrencilerimize yeni hayatlarınızda başarılar dilerim.”dedi.

Daha sonra mezun öğrenciler tarafından hazırlanan kısa film, gösterime sunuldu. Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları, diplomalarını hocalarının ellerinden aldılar. Mezuniyet coşkusunu keplerini havaya atarak kutlayan mezunlar , sevinçlerini aileleri ile paylaştılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi