Görüş Bildir

Müzik Öğretmeninin Azmi Başarıyı Getirdi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde görev yapan müzik öğretmeni 24 yaşındaki Yunus Şahin, okulun bir odasını müzik sınıfına çevirdi.

Müzik Öğretmeninin Azmi Başarıyı Getirdi

Ceylanpınar ilçesi İ.M.K.B. ortaokulunda görev yapan Yunus Şahin, Bayar Sosyal Grubu ile Atlas Yardım Derneği’nin katkılarıyla okulun bir sınıfını tadilattan geçirerek müzik sınıfı haline getirdi. Sınıfa tadilatın yanı sıra ses izolasyonu malzemesi kullanarak sesin akustik yapısını oluşturan müzik öğretmeni Yunus Şahin, birçok müzik aleti ve klima da getirtti.

ÖĞRETMENİ AZMİ BAŞARDI

Sınıfta 15 adet metalofon, ksilofon, saz ud, darbuka, gitar ve melodika ile darbuka kazandırdıklarını ifade eden müzik öğretmeni Şahin, “Şu an tamamladığımız müzik sınıfı Türkiye’de az sayıda bulunan sınıflardan bir tanesidir. Bu başarının içerisinde bulunan sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz.” dedi. Yapılan konuşmanın ardından Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, katkılarından dolayı Bayar Sosyal Grubu temsilcisine plaket verdi. Müzik sınıfının açılışına Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç’ın yanı sıra okul müdürü Abdulgani Akın ve okulda görev yapan öğretmen ve öğrenciler katıldı. Açılış müzik dinletisiyle son buldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi