Görüş Bildir

MYO'da geri sayım

Silvan Myo'da Dü Genel Sekreter Yardımcısı İnceleme Yaptı

MYO'da geri sayım

Dicle Üniversitesi (DÜ) Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Tuna ile Yapı İşleri Teknik elemanları, Silvan Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) incelemelerde bulundu.

Silvan ilçesinde bulunan Tekel binasının Dicle Üniversitesi'ne tahsis edilmesinin ardından Meslek Yüksek Okulu'na dönüştürme çalışmaları kapsamında Dicle Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Tuna, Dicle Üniversitesi Yrd. Doç Dr. Şefik İmamoğlu, Dicle Üniversitesi İnşaat Fakültesi Doç. Dr. Taha Taşkıran, Dicle Üniversitesi Yapı İşleri Teknik elemanları, üniversiteye devredilen Tekel binasında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Heyete, Silvan Kaymakamı Yunus Sezer, Silvan Meslek Yüksek

SİLVAN MESLEK YÜKSEKOKULU

Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Hevedanlı, Meslek Yüksek Okulu Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Kılıçaslan, Mahmut Yüzkan ve İhsan Yılmaz eşlik etti. İnceleme sırasında yürütülen çalışmalar hakkında Silvan Kaymakamı Yunus Sezer ile Silvan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Hevedanlı, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Silvan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Hevedanlı, "Yapılan çalışmalar neticesinde 12 derslik sınıflarımız bitme aşamasına gelmiştir. Boya hazırlıkları yapılarak binamız eğitim-öğretime başlayacağız" dedi.

KAYMAKAMA TEŞEKKÜR ETTİ

Dicle Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Tuna ise, "Burada çok güzel çalışmalar yapılmış ve harika bir sistem var. Projede emeği geçen ve destekçi olan herkesin eline sağlık. Proje ile ilgili eksiklikleri biz projeye ekleyeceğiz. çok şık, çok iddialı bir kampus, Silvan için önemli bir proje her şeyin en iyisi yapılmış bunu burada zaten görüyoruz. Bu konuyla ilgili gittiğim her yerde Silvan'ı örnek olarak gösteriyoruz. Silvan halkı çok iyi bir kaymakama sahip, bu projede, baştan sona kadar destekçi olan kaymakam beye de teşekkür ediyoruz" dedi.

Silvan Meslek Yüksek Okulu Geliştirme Derneği tarafında yapılan çalışmaları inceleyen heyet, daha sonra Meslek Yüksek Okulu'na devredilen ve atıl durumda olan binaları gezdi. Tuna, çok büyük bir bina burada yapılacak incelemeler sonucundaki rapor doğrultusunda gerekli çalışmaların yürütüleceğini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi