Görüş Bildir

Öğrecilere Giyim Yardımı

Mardin'in Yeşilli ilçesinde Eğitim Severler Derneği ve Yeşilli Kalkındırma ve Güçlendirme Deneği ilçeye bağlı Dereyanı İlköğretim Okulu'nun 200 öğrencisine giyim yardımında bulundu. Yardım kapsamında ihtiyaç sahiplerine ceket, takım elbise, pantolon, gömlek ve eşofman gibi giyim malzemeleri dağıtıldı.

Öğrecilere Giyim Yardımı

İhtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını bir nebze olsun gidermek amacından olduklarını ifade eden Yeşilli Kalkındırma ve Güçlendirme Derneği Başkanı Nasrettin Bayhoca, amaçlarının ilçede ve köylerde mutlu ve huzurlu bir nesil yetiştirmek olduğunu söyledi.

YOKSUL ÖĞRENCİLER

 Beyhoca, "Bu bağlamda öğrencilerin giyim ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayarak onları mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Dernek olarak tek hedefimiz gençlerimiz için huzurlu ve kendilerini güvende hissedebilecekleri bir ortam hazırlamaktır. Eğitim faaliyetlerinin dışında sosyal etkinlikler ve çeşitli yardımlarla da daha çok insana ulaşmak istiyoruz." şeklinde konuştu. Özellikle köy çocuklarının ilgiye ve şefkatte daha çok muhtaç olduklarını belirten Bayhoca, yardımların artarak devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi