Öğrenciler gözünüz aydın, 5 gün tatil

Öğrencilerin gözü aydın desek yerinde olur. Çünkü bildiğiniz gibi yeni nesil öğrenciler okula gitmek yerine tatili daha fazla düşünüyor. Haliyle bir tatil haberi oldu mu öğrencilerin göz bebekleri parlıyor resmen. İşte o tatil haberi geldi, TEOG sınavına girecek 8. Sınıflar nedeniyle diğer sınıflar da 5 gün tatil yapacak.

Öğrenciler gözünüz aydın, 5 gün tatil

 TEOG sınavı öğrencilerin yüzünü güldürdü. TEOG’a girecek olan 8. Sınıf öğrencileri sayesinde diğer sınıf öğrencileri de tatilden faydalanacak ve tatilin 5 gün olacağı söylenirken ayrıntılar da açıklandı.

>29-30 Nisan günlerinde TEOG (Liselere giriş sınavı) ikincisi yapılacak. 8. Sınıf öğrencileri bu sınava giriyor. Ancak diğer tüm ortaokul öğrencileri ise tatil yapacak. Ortaokullarla birlikte aynı bahçede eğitim gören ilkokulların da ders yapılmayacağı öğrenilirken, 29-30 Nisan Çarşamba ve Perşembe günü milyonlarca öğrenciye tatil müjdesi oldu.

>İki günlük tatil sonrası ise 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününe denk geldiği için ve resmi tatil olduğu için de tüm öğrenciler ve çalışanlar da tatilden yararlanacak. E diğer iki gün de zaten haftasonu, böylelikle tatil 5 güne kadar uzayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz