Öğrencilerden Kayapınar Belediyesi'ne ziyaret

Doğa Koleji öğrencileri Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ’ı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ,belediye olarak her alanda olduğu gibi çocukların eğitimi konusuna önem verdiklerini belirtti.

Öğrencilerden Kayapınar Belediyesi'ne ziyaret

Yerel yönetimler ve çevre konularında bilgi almak amacıyla Doğa Koleji öğrencileri Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Yardımcısı Servet Yılmaz ve meclis üyeleri hazır bulundular. Belediyenin eğitim ve yeşil alan oluşturulması çalışmalarının önemli olduğunu belirten Doğa Koleji Sınıf Öğretmeni Ali Sağlam ,“ Bölgemize yaptığınız hizmetler sonucu yaşanabilinir bir kent oluşmuştur. Bu anlamda çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Belediyenin özellikle açtığı eğitim destek evleri sayesinde eğitime büyük bir katkı sunmuştur. Çocuklarımızın geleciği için güzel bir kent oluşması için herkesin özerine düşeni yapması gerekir “ şeklinde konuştu.

“HİZMETLERİMİZDE ÖNCELİK İNSANDIR”

Belediye olarak her alanda olduğu gibi çocukların eğitimi konusuna önem verdiklerini belirten Başkan Vekili Mahmut Dağ, “ Belediye ile vatandaşların şehrin geleceği için ortak hareket etmesini her zaman önemsiyoruz. Bu anlamda çocuklarımızın belediyemizi ziyaret etmesi ve belediyecilik konusunda bilgi almak istemeleri önemlidir. Çocuklarımızın önerileri çocuklara yönelik yapacağımız hizmetler açısından kayda değer buluyoruz. Yarın sizler bizim bulunduğumuz yerlerde olacaksınız. Belediye olarak özellikle çocuklara ve gençlere yönelik hizmetlerimiz önceliklerimizdendir. Eğitim destek evlerimiz, kültür merkezimiz buna en büyük örnektir “ dedi. Daha sonra çocukların belediye hizmetleri konusundaki sorularını yanıtlayan Dağ, ziyaretçi öğrencileri hediyeler verdi. Öğrenciler eğitim ve yeşil alanlardan dolayı belediyeye teşekkür ettiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz