Öğrencilere bot ve mont

Diyarbakır’da 250 öğrenciye bot ve mont yardımı

Öğrencilere bot ve mont

TÜRK Kızılay Sur Şubesi tarafından yetim ve ihtiyaç sahibi 250 öğrenciye bot ve mont dağıtımı yaptı.
Kızılay Sur Şubesi’nin, ilçedeki yetim ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için ‘kış üşütür siz ısıtın’ çağrısıyla başlattığı ‘1 bot 1 mont’ yardım kampanyası kapsamında 250 öğrenciye bot ve mont dağıtımı yapıldı.

SUR İLÇESİNDEKİ ÖĞRENCİLER

 Bot ve montlar, Kızılay Sur Şube Başkanı Cüneyt Özmen, Başkan Yardımcısı Gülhan Sönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Baytar,  Mehmet Dervişoğlu , Hatice Demir ve üyeler tarafından dağıtıldı. Kampanyanın koordinatörü de olan Gülhan Sönmez, “Kardeşlerimize bot ve mont yardımlarını ulaştırmanın sevincini yaşadık.

BOT VE MONT DAĞITILDI

 Hayırseverlerimizin kanadı kırık yetim ve muhtaç kardeşlerimizin yaralarına bir nebze merhem olmak için yaptıkları katkılar ile öğrencilerimizi soğuk kış şartlarında asırlık merhamet çınarı Kızılay'ın sıcaklığı ile ısıtmaya çalıştık. Unutmayalım ki çocuklar için umut her şeydir. Bu zorlu süreçteki soğuk kış aylarında giyecek bir mont ve bot bulamayan ihtiyaç sahibi çocukların yanında yer alan tüm hayırsever bağışçılarımıza ve bu anlamlı kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler