Görüş Bildir

Öğrencileri otogarda karşılıyor

Merkezi yerleştirme ile Dicle Üniversitesi'nde okumaya hak kazanan yaklaşık 6 bin ön lisans ve lisans öğrencisi, Diyarbakır'a gelmeye başladı. Kayıtlar sırasında, geçen yıllarda olduğu gibi öğrencilerin otogar ve havalimanından karşılanarak üniversite araçlarıyla kayıt merkezine getiriliyor.

Öğrencileri otogarda karşılıyor

Özel yetenek ve lisansüstü sınavla gelen öğrencilerle birlikte 7 bini bulan öğrencisine en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını sürdüren Dicle Üniversitesi, öğrencilerini otogar ve havalimanında karşılıyor. Kayıtlar sırasında, geçen yıllarda olduğu gibi öğrencilerin otogar ve havalimanından karşılanarak üniversite araçlarıyla kayıt merkezine getirildiğini belirten Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Prof.Dr. Sabri Eyigün, "Gerek otogar ve havalimanında gerek üniversitemiz yerleşkesinde otobüs durağının yakınlarında danışma merkezleri kurduk. Bu merkezlerde memurlarımız, öğrencilerimizi ve velilerini doğru bilgilendirerek, kayıt merkezine yönlendiriyor.

ÜCRET ALIMI YOK

Alınan önlem ve uygulamalar sonucunda bir öğrencinin kayıt işlemleri 3 ile 5 dakikayı geçmiyor. Öğrencilerimiz kayıt yaptırırken hiçbir güçlük yaşamadan işlemlerini bitiriyor. Daha önce bir yıl içerisinde verilmeyen öğrenci kimlik kartını, kaydını yapan her öğrencimize hemen teslim ediyoruz" dedi.

Öğrencilerden hiçbir ad altında hiçbir ücretin alınmadığına dikkat çeken Eyigün, öğrencilere tüm eğitim öğretim hayatları boyunca kullanabilecekleri güzel bir çanta ile bazı kırtasiye malzemelerini kayıt sonrası kendilerine hediye edeceklerini ifade etti.   Arial"

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi