Okan Üniversitesi Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge temsilcisi Aktan, "Diyarbakırlı on binlerce öğrenciye ulaştık"

Okan Üniversitesi Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge temsilcisi Sevda Aktan, son bir yılda gerçekleştirdikleri çalışmalarla on binlerce öğrenciyle buluştuklarını ve meslek seçimlerinde kendilerine yardımcı olduklarını söyledi.

Okan Üniversitesi Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge temsilcisi Aktan,

Okan Üniversitesi Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge temsilcisi Sevda Aktan, üniversiteye hazırlık öğrencilerinin meslek seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Aktan, son bir yıl içerisinde gerçekleştirdikleri tercih fuarları, konferanslar, deneme sınavları, veli ve rehber öğretmen seminerleri ile öğrencilerin talebi doğrultusunda yaptıkları bire bir sunumlarla on binlerce öğrenciye ulaştıklarını kaydetti.

ğrencilerin gelecekleri ile ilgili verecekleri en önemli kararın üniversitede okuyacakları bölüm olduğuna dikkat çeken Aktan, ''Biz de bu nedenle özellikle tercih dönemlerinde öğrencilere meslekleri tanıtıp kariyerlerine nasıl devam etmeleri gerektiği konusunda destek olmaya çalışıyoruz. Tercih fuarları, konferanslar, deneme sınavları, veli ve rehber öğretmen seminerleri ve öğrencilerin talebi doğrultusunda bire bir sunum gerçekleştiriyoruz.

Elazığ ve Diyarbakır başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde son bir yıl içerisinde on binlerce öğrenciye ulaşıp kendilerine yardımcı olmaya çalıştık. Bu süreçte amacımız öğrencilerin yanında olarak yaşamlarının en önemli evrelerinden olan meslek seçiminde onları destekleyerek donanımlı, kendilerini ifade edebilecekleri bir üniversitede okumalarına yardımcı olmak.

Biz İstanbul Okan Üniversitesi olarak iş yaşamına en yakın üniversite sloganımızla öğrencilerin kayıt süreçlerinden işe başlama süreçlerine kadar her zaman yanlarındayız’’ dedi.

İha

Kaynak: Diyarbakır Söz