Görüş Bildir

Özel okullarda taban puanlar düştü

LGS puanıyla öğrenci alan özel liselerde ikinci ön kayıtlar başladı. Özel okulların büyük çoğunluğunda taban puanlar düşerken kontenjanlarda boşluklar var. 4 Temmuz’da yapılacak ikinci önkayıtların ardından, 5 Temmuz’da kesin ve yedek kayıtlar olacak.

Özel okullarda taban puanlar düştü

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) puanıyla öğrenci alan özel liselerde birinci kayıt dönemi tamamlandı. Okullar, ikinci önkayıt dönemi için taban puanlarıyla birlikte, boş kalan kontenjanlarını da açıkladı. İkinci önkayıtlar 4 Temmuz’da yapılacak, ikinci dönem kesin kayıtlar 5 Temmuz’da 09.00-15.00 arasında alınacak. Saat 15.00’den sonra yedek listelerden kayıtlar kabul edilecek.

ÜÇÜNCÜ ÖNKAYITLAR 8 TEMMUZ’DA

LGS puanıyla öğrenci alan özel liselerde üçüncü ön kayıt dönemi, 8 Temmuz’da olacak. Saat 09.00-17.00 arası önkayıtlar tamamlanacak ve ön kayıt listesi saat 20.00 itibariyle ilan edilecek. Kesin kayıt dönemi 9 Temmuz’da olacak. Saat 09.00-15.00 arası asil liste kesin kaydı, 15.00’ten sonra ise yedek liste kesin kaydı yapılacak. Okulda olup, puanı tutanlardan açık kontenjan tamamlanana kadar kayıt alınabilecek. 10-11-12 Temmuz’da da serbest kayıt dönemleri olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi