Rektör Gül, çocuklarla!

Rektör Prof. Dr. Üniversite kampüsündeki Anaokul ile ilköğretim okulunu ziyaret ederek, öğrencilerle görüştü. Okula ait ek binada incelemelerde bulundu.

Rektör Gül, çocuklarla!

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, “Dünya Çocuklar Günü” dolayısıyla Yunus Emre Anaokulu, Cemil Özgür ilkokulu ve ortaokulunda öğrenim gören öğrencileri ziyaret etti.

Anaokulu Müdiresi Ebru Ölker okul hakkında Rektör Gül'e bilgi vererek, sınıfları irlikte gezdiler. Anaokulunda 130 Öğrencinin Eğitim gördüğünü belirten Ölker, Ek binanın faaliyete geçmesiyle rahatlayacaklarını söyledi.

EK BİNA ÇALIŞMASI

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyyüp Tanrıverdi ve Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Kenan Yakuboğlu’nun da bulunduğu ziyarette Genel Sekreter Yakuboğlu ek binada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yakupoğlu, Ana sınıf ek binasının fiziki ve çevre düzenleme yapısının bitme aşamasında olduğunu belirterek, okul araç gereçlerinin temini ile eğitime hemen başlanacağını belirtti.

Ardından Cemil Özgür İlkokul-Ortaokoluna geçen Rektör Gül, Okul Müdürü Barış Özbek ve Okul Öğretmenleri ile tanışıp sohbet etti. Mevcut binanın ilkokul ve ortaokul olarak kullanıldığını ancak binanın bu koşullarda yetersiz kaldığını dile getiren Okul Müdürü Özbek,  çok zorluk çektiklerini belirtti.

OKULUN İHTİYAÇLARI

Milli Eğitim ile antlaşma sağlandığını kaydeden Rektör Gül,  Ortaokul ve Anadolu Lisesi için Üniversite kampüsünde yer tahsisi konusunda çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Rektör Gül, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz