Rektör gül sporcuları kabul etti

D.Ü Rektörü Prof. Dr. Talip Gül Erkek ve Bayan Hentbol sporcuları ve teknik sorumlusunu makamında ağırladı.

Rektör gül sporcuları kabul etti

Ünilig Hentbol Bölge Müsabakalarını başarıyla tamamlayarak Türkiye Yarı Finallerine katılma hakkı kazanan Dicle Üniversitesi Bayan Hentbol Takımını, Rektör Gül tarafından, tebrik edildi.

SPORCULARLA GÖRÜYTÜ

Önceki gün hentbol takımını ve teknik heyetini kabul eden Rektör Gül, öğrencilere ve teknik sorumlulara hitaben şöyle dedi;

“Bilimsel faaliyetlere önem verdiğimiz kadar sosyal ve sportif faaliyetlere de önem veriyoruz. Sizlerin başarısı bizi ziyadesiyle mutlu etti. Elde ettiğiniz bu başarı ile Üniversitemizin adını sporda bir üst seviyeye taşıdınız. Ben de öğrencilik yıllarımda spor ile uğraştım, üniversiteler arası güreşte 2. olmuştum. Spora ve sporcuya her konuda destek vereceğiz. Biz size destek olacağız sizler de üniversitemizi spor alanında daha iyi temsil edip iyi derecelerle döneceksiniz.”

YARI FİNALE YÜKSELDİ

Dicle Üniversitesi Hentbol Takımları Teknik Sorumlusu Murat İşçi, desteklerinden dolayı Rektöre teşekkürlerini iletti. İşçi, “Kendi ligimizde şampiyon olarak bu başarıyı da Rektörümüzle paylaşacağız” diyerek temennide bulundu. Sporcu öğrenciler ise Üniversiteler Arası Hentbol müsabakalarında aldıkları kupayı Rektör Prof. Dr. Talip Gül’e hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz