Sertifika aldılar!

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde verilen uygulamalı girişimcilik eğitimi, İngilizce kursu ve 2. kademe okuma-yazma kursuna katılan 28 katılımcı için sertifika dağıtım töreni düzenlendi.

Sertifika aldılar!

Halk Eğitim Merkezi'nin konferans salonunda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Kaymakam Fırat Çelik, bütün kursiyerlerin kişisel gelişiminin sağlanmasına, sosyal etkinliklerin oluşturulmasına, toplumda aktif, verimli ve daha yararlı birer birey olmalarının sağlanmasına yönelik projelerin büyük önem arz ettiğini belirtti.

GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALANDI

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) desteğiyle KOSGEB ve Mazıdağı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği iş birliğinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik ve eğitim seminerinin ilçe gençlerine önemli avantaj sağlayacağını belirten Çelik, kursiyerleri tebrik etti.

Başarılı kursiyerlere çeşitli mutfak eşyaları ve hediyelerin de verildiği sertifika törenine; Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, Mal Müdürü Serdar Esen, Halk Eğitim Müdürü Nedim Üzen, çok sayıda kursiyer ve davetli katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler