Tahir Elçi Oyuncak Kütüphanesi yenileniyor

Pandemiden dolayı çalışmalarına ara veren Rengarenk Umutlar Derneği Tahir Elçi Oyuncak Kütüphanesi, oyuncak, kitap ve bisiklet desteği çağrısında bulundu.

Tahir Elçi Oyuncak Kütüphanesi yenileniyor

Dört yıl önce Sur'da açılan Rengarenk Umutlar Derneği Tahir Elçi Oyuncak Kütüphanesi, pandemiden dolayı çalışmalarına ara verdi. Faaliyetlerine kaldığı yerden devam etmeye hazırlanan Oyuncak Kütüphanesi, özellikle Sur ilçesindeki çocuklar için oyuncak, kitap ve bisiklet desteği için çağrıda bulundu.

Rengarenk Umutlar Derneği tarafında yapılan ve “Haydi hep birlikte yine yeniden çocuklar için dayanışmaya, paylaşmaya” ifadelerinin yer aldığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

KÜTÜPHANESİ YENİLENİYOR

"Tahir Elçi Oyuncak Kütüphanemizi yeniliyoruz. Pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz oyuncak kütüphanesi yeniden faaliyete geçiyor. 4 yılda binlerce çocuğun 1 hafta arayla oyuncak değişimi yaptığı kütüphanemize destek olmak/olabilmek için;

1- Kampanya afişini sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak daha fazla kitlelere ulaşmasını sağlayabilirsiniz,

2- Çocuklarınızın artık oynamadığı oyuncak, okumadığı kitap ve sürmediği bisikletleri gönderebilirsiniz,

3- Resmi hesaplarımızdan bağış yapabilirsiniz."

Rengarenk Umutlar Derneği, 30 Ekim 2020’de İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden sonra İzmir’deki çocuklara kütüphanedeki tüm oyuncakları göndermişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz