Görüş Bildir

Vitamin’den TEOG sınavında yüzde 100 uyumluluk başarısı

DİYARBAKIR-Online eğitim destek hizmeti Vitamin, son TEOG sınavı içerikleriyle yüzde 100, TEOG Deneme Sınavı sorularıyla ise yüzde 95 uyum yakaladı.

Vitamin’den TEOG sınavında yüzde 100 uyumluluk başarısı

Türk Telekom Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Grup şirketi Sebit'in 28 yıllık birikiminin ürünü olan online eğitim destek hizmeti Vitamin, ortaöğretime geçişte uygulanan TEOG sınavıyla uyum sağladı.

Vitamin, 2015-2016 eğitim öğretim yılında uygulanan TEOG 1 sınav içerikleriyle yüzde 100, TEOG deneme sınav sorularının, tüm derslerin ortalaması alınarak hesaplanan merkezi TEOG sorularıyla uyumunda ise yüzde 95 başarı elde etti.

UYUM SAĞLANDI

Son TEOG Sınavı'nın ardından yakalanan sonuçlar, Vitamin ile TEOG sınavına hazırlanan öğrencilerin başarı potansiyelinin çok yüksek ve Vitamin'in de TEOG sınavı için etkili bir kaynak olduğunu gösterdi.

Vitamin, TEOG Sınavı'nın ilk yılından itibaren değişen sınav koşullarına hızla uyum sağlamasıyla da dikkati çekti. Gerçek bir sınav deneyimi yaşayabilmeleri için her dönemde, içeriğine yeni deneme sınavları ekleyerek öğrencilerini destekleyen Vitamin, her yıl MEB tarafından açıklanan TEOG kapsamındaki tüm konuları 8. sınıf öğrencileri için yıldızla işaretliyor.

Öğrenciler sınav hazırlıklarında, Vitamin'de "Bu konu TEOG sınavı kapsamındadır" şeklinde yıldızla belirtilen konuları kolaylıkla ayırt ettikten sonra, bu konulara ağırlık vererek, hedef ve sonuç odaklı çalışabiliyor.

ÖĞRENCİ İSTEĞİ

Ayrıca, öğrencinin okulda işlediği derslerle uyumlu, yol gösterici, yönlendirici bir alan olan "Sıralı Çalış" ise giriş, gelişme, sonuç akışında, öğrendikçe hemen ardından pekiştirmeyi sağlayan alıştırmalar, çözümlü örnekler, tarama testleri ve hızlı bir tekrar için çıktısı alınabilen özet bölümleriyle öğrencinin bağımsız çalışmasına olanak veriyor.

Vitamin TEOG Deneme Sınavları, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile İngilizce derslerini kapsıyor. Vitamin İngilizce TEOG Denemeleri, gerçek sınavla hem içerik hem soru açısından yüzde 100 örtüşüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi