Yenişehir’den eğitime destek

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, pandemi nedeniyle verilen arada Yenişehir ilçesindeki okullarda tadilat, tamirat ve modernizasyon çalışması yaptı.

Yenişehir’den eğitime destek

Eğitim ve öğretime ara verilmesinin ardından  Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Beşikci, ilçede bulunan 11 ilk ve orta dereceli okulda bakım ve onarım yaptı.

EĞİTİME DESTEK

Yüz yüze eğitimin başlaması halinde öğrencilerin daha verimli ortamlarda eğitim görmeleri için böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Beşikci “Koronavirüs salgını nedeniyle eğitim öğretime ara verilmesi nedeniyle ilçemizdeki okullarda okul yönetimi ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün talepleri doğrultusunda dış cephe, iç cephe ve kapıların boyanması başta olmak üzere, lavaboların tadilatı, elektrik tesisatlarının onarımı, peyzaj düzenlemesi, oyun alanlarının düzenlenmesi gibi çalışmalar başlatarak tamamladık. En yakın zamanda sevgili çocuklarımızla okullarda bulaşmak ümidiyle çalışmanın öğrencilerimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz