“Önümüzdeki aylara ilişkin Bitcoin fiyat tahminleri umut verici”

Şubat 2024 itibarıyla 2 yıl sonra yeniden 1 trilyon dolar piyasa değerine tekrar temas eden dünyanın en değerli kripto para birimine ilişkin 40 sektör profesyoneliyle yürütülen bir araştırma, Bitcoin’in geleceğine ilişkin beklentilere ışık tuttu.

“Önümüzdeki aylara ilişkin Bitcoin fiyat tahminleri umut verici”

Şubat 2024 itibarıyla 2 yıl sonra yeniden 1 trilyon dolar piyasa değerine tekrar temas eden dünyanın en değerli kripto para birimine ilişkin 40 sektör profesyoneliyle yürütülen bir araştırma, Bitcoin’in geleceğine ilişkin beklentilere ışık tuttu. Araştırma, 2 uzmandan birinin, Bitcoin’in halihazırda gerçek değerinden daha az fiyatlandığını düşündüğünü ortaya koydu.

TAHMİNLER UMUT VERİCİ

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Gate.TR CEO’su Kafkas Sönmez, “Bahsi geçen araştırmada hem endüstriden hem de akademiden isimlere Bitcoin’in fiyatının adil olup olmadığı da soruluyor. Katılımcıların yüzde 54’ü, Bitcoin’in değerinden az fiyatlandığını düşünürken, yüzde 33’ü de mevcut fiyatının yeterli olduğu görüşünde. Önümüzdeki aylara ilişkin Bitcoin fiyat tahminleri ise umut verici” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler