1 yıl TEK KURUŞ para ödemek yok! Hesabı olan kazanacak

O işlem artık ücretsiz olarak yapılacak. İş Bankası müjdeyi verdi!

1 yıl TEK KURUŞ para ödemek yok! Hesabı olan kazanacak

Hemen her banka kendi müşteri portföyünü genişletme amacıyla farklı farklı kampanyalar sunmaktadır. Sunulan kampanyalar sayesinde müşteri sayısı artmakla beraber hali hazırda olan müşteriler de oldukça memnun olmaktadır. İş Bankası müşterisine sunduğu son fırsat ile gündeme geldi. Artık EFT veya Havale ücreti ödenmeyecek. İşte, detaylar… 

İş Bankası tarafından yapılan son duyuru müşterilerin yüzünü güldürmeye yetti. Bildiğiniz gibi hemen her banka bir bankadan başka bir bankaya para gönderirken EFT veya Havale ücreti almaktadır. İş Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında İş Bankası Müşterisi olan kişiler için 1 yıl ücretsiz olarak EFT veya Havale gönderme imkanı sunuldu. 

İş Bankası müşterisi olmak için İşCep uygulamasında bulunan Müşteri olmak istiyorum kısmına tıklayarak siz de İş Bankası müşterisi olabilir ve 1 yıl ücretsiz olarak EFT veya Havale yapabileceksiniz. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada en fazla 211.100 TL işleminin ücretsiz olacağı, tatil günlerinde yapılan EFT veya FAST işleminin istisna kapsamında olmadığı, 1 yıllığına olduğu, mesai saatleri dışında yapılan EFT, havale, çoklu para transferi gibi işlemlerin istisna kapsamında olmadığı belirtildi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz