Görüş Bildir

10 milyonluk yatırım!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş, (DEDAŞ) Siirt İl Müdürü Naci Obut, Kurtalan merkez, bağlı belde ve köylerinde 10 milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini açıkladı.

10 milyonluk yatırım!

DEDAŞ Müdürü Obut, Kurtalan Öğretmenevi'nde Kaymakam Oktay Ateş, Belediye Başkanı Nevzat Karatay, kamu kurum amirleri ve muhtarlarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bilgilendirme toplantısında ilçe, bağlı belde ve köylerde yapılan çalışmalar anlatıldı.

Kurtalan ilçe merkezindeki yenileme çalışmalarının 5 milyon 926 bin liralık, Şebeke yenileme çalışmalardan da  900 Bin liralık harcama yapılarak ilçedeki aydınlatma çalışmalarının da tamamlandığını ifade eden Obut, şirket olarak bunun gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kurtalan ilçe merkezindeki çalışmalara paralel olarak Kayabağlar beldesinde de çalışma başlattıklarını ifade eden Obut, 1 milyon 600 bin lira harcama yapılarak beldedeki şebeke yenileme ve bakım onarım çalışmasının tamamlandığını, Kurtalan'a bağlı köylere 1 milyon iki yüzbin lira, ilçe genelinde küçük ek tesis çalışmalarına da 500 bin lira olmak üzere toplamda 10 milyon 100 bin lira harcama yapılarak ilçedeki elektrik sorunlarının giderilmesi konusunda çok ciddi adım attıklarını söyledi.

10 milyon liralık

Obut, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dicle Elektrik Dağıtım olarak diğer yerleşim birimleri gibi Kurtalan ilçemizi de önemsiyoruz. Şirket olarak amacımız abonelerimize sağlıklı ve kesintisiz enerji sunmaktır. Bu gaye ile yola çıktık. Son teknolojiyi kullanarak hizmet yolculuğumuz devam ediyor. Çok ciddi yatırımlar yaptık. Bu anlamda abonelerden olumlu tepkiler alıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek."

Obut ayrıca, ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalar esnasında kendilerine her türlü kolaylığı sağlayan Kurtalan İlçe Kaymakamı Oktay Ateş ve Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay'a da teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi