60 KPSS puanıyla kamu personeli alımı! Yaş şartına dikkat

Kamu sektöründe fırsatlar kapıları çalıyor! Son haberlere göre, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), yeni personel alımı için başvuruları kabul etmeye hazırlanıyor. Bu önemli alım fırsatı, KPSS 60 puan türü üzerinden gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

60 KPSS puanıyla kamu personeli alımı! Yaş şartına dikkat

Başkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından yürütülen ADEM 4 Projesi kapsamında, koordinatör personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Bu önemli fırsattan yararlanmak isteyenler için detaylar haberimizde!

KAMU PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER? İŞTE DETAYLAR!

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları şu şekilde sıralanıyor:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Kadın olmak,

Sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve müracaat edilen iş pozisyonu için belirtilen nitelikleri taşımak,

Başvuru yapılacak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ilçe sınırlarında en az 6 aydır ikamet ediyor olmak,

18 yaşını doldurmuş olmak ve 40 yaşını doldurmamış olmak.

Başvuruların kabul edileceği tarihler ve gereken belgeler konusunda resmi kurumun ilan sayfasından detaylı bilgi alınabileceği belirtiliyor.

Bu önemli fırsatı kaçırmamak ve kamu sektöründe istikrarlı bir kariyere adım atmak isteyen adayların, başvuru sürecini yakından takip etmeleri önem taşıyor.

Başvuru süreci için gerekli belgeler şu şekildedir: Sağlık raporu, aile kayıt örneği, adli sicil kaydı belgesi, adres durum belgesi, 2 adet fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim belgesi ve eğitim fakültesinden alınmış olan formasyon belgesi. Adaylar, gerekli belgeler ile Başkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’na başvurularını yapacaklar. Başvurular, 27 Mart 2024 tarihine kadar Başkale Kaymakamlığı SYDV Başkanlığı adresine yapılabilecektir.

ADEM Koordinatörü alımı için, Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinden formasyon almış olması şartıyla Fen-Edebiyat Fakültelerinden veya Psikoloji Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Sosyal Hizmet alanlarından lisans mezunu olmak gerekmektedir.

Adayların sosyal projelerde deneyim sahibi olmaları beklenmektedir.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) P3 puanının en az 60 olması gerekmektedir. (KPSS-2022/2023)

Kaynak: Diyarbakır Söz