Görüş Bildir

Arçelik'ten dev adım, Kapsüllü Kahve Makinesi!

Arçelik, geleneksel lezzet ve farklı aromalarda Türk kahveleri üreten Selamlique ile işbirliğine imza atarak, Türk kahvesi alışkanlığına yeni bir boyut kattı. İşbirliği sonucunda ortaya çıkan Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi, yakında piyasaya sunulacak.

Arçelik'ten dev adım, Kapsüllü Kahve Makinesi!

Arçelik’in bugüne kadar tüm kahve makinelerinde sunduğu Türk kahvesi lezzeti Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk kahvesi Makinesi’nde yine aynı standartta devam edecek.

KAPSÜLLER KULLANILACAK

Kapsül teknolojisi sayesinde kahve pişirme esnasında tek kullanımlık Selamlique kapsüller kullanılacak. Selamlique’ın Arabica kahve çekirdeklerini işleyerek geleneksel, kakuleli, çikolatalı, tarçınlı, okkalı, kafeinsiz, Ege damla sakızlı gibi farklı aroma seçenekleriyle sunduğu kapsüllerinden herhangi birinin makineye yerleştirilmesiyle, istenilen aromada Türk kahvesi hazırlanacak.

EN PRATİK YOL

Türk kahvesi tadına en pratik yoldan ulaşmak için tasarlanan Arçelik/Selamlique Kapsüllü Türk kahvesi Makinesi telve ve köpüğü iyi ayarlamasının yanında Selamlique kapsülleriyle kahvenin her zaman istenilen kıvamda ve tazelikte içilmesini sağlıyor.

SEÇENEKLER DE BOL!

Selamlique kapsüllerde sadece aroma seçeneği değil, şeker seçenekleri de yer alıyor. Kapsüllerde, şekersiz, az şekerli ve orta şekerli seçenekleri bulunuyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi