Asfalt zamanı

Kayapınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kaldırım ve altyapı çalışması tamamlanan bölgelerde asfalt çalışması başlattı. Belediye maliyeti 6 trilyon bulan 55 bin ton asfalt dökümü yapacak.

Asfalt zamanı

Çalışmaları denetleyen Başkan Vekili Mahmut Dağ, halkın en iyi hizmete layık olduğunu, belediye olarak bunun çabası içinde olduklarını söyledi.

Kayapınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kaldırım ve altyapı çalışması tamamlanan bölgelerde ve asfaltı aşınmış yollarda asfalt çalışması için start verdi.

Bu kapsamda belediye maliyeti 6 trilyon bulan 55 bin ton asfalt dökümü yapacak. Çalışmaları denetleyen Başkan Vekili Mahmut Dağ, halkın en iyi hizmete layık olduğunu, belediye olarak bunun çabası içinde olduklarını belirti.

Fen İşleri Müdürlüğü 2012 çalışma programı kapsamında kaldırım ve altyapı çalışması tamamlanmış yeni yerleşim bölgelerindeki yollar ile asfaltı aşınmış bölgelerde asfalt çalışması başlattı. Başkan Vekili Mahmut Dağ, Başkan Yardımcısı Servet Yılmaz ve meclis üyeleriyle birlikte asfalt çalışması devam eden bölgeleri gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

1 HAFTA İÇİNDE 15 TON ASFALT

 Asfalt çalışmalarının başlamasıyla bu güne kadar 15 bin ton asfalt dökümü yapıldığını belirten Başkan Vekili Mahmut Dağ,  “ Altyapısı tamamlanan bölgelerdeki yollar, Dicle Kent ile Huzurevleri bölgelerdeki aşınmış yollarda asfalt çalışması başlattık. Asfalt çalışmasının başlamasıyla bir hafta içinde 15 bin ton asfalt dökümü yapıldı. Belirlediğimiz bölgelere toplamda 6trilyona mal olan 55 bin ton asfalt dökümü yapılacaktır. Bu miktar yetmemesi halinde yüzde yirmi alım yapmayı planladık. Ayrıca bunun yanında Huzurevleri bölgesi kaldırım yenileme, yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım ve statik asfalt kaplaması yapacağız. 500 evler bölgesinde DİSKİ tarafından başlatılan alt yapı çalışması tamamlanmasıyla bu bölgede kaldırım ve yol asfaltlama çalışması başlatacağız. Halkımız hizmetin en gözeline layıktır. Belediye olarak bunun çabası içindeyiz “ çeklinde konuştu. 

 Asfalt çalışması yapılan bölgedeki esnaflar çalışmaları nedeniyle belediye yetkililerine teşekkür ettiler. 

Kaynak: Diyarbakır Söz