Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Üstesinden geleceğiz

Bakan Nebati, "Bu ülkeyle beraber herkes büyüyecek, büyümeye de devam edeceğiz, bizim önümüzü kimse engelleyip, kapayamaz. Enflasyon konusunda ne yaptığımızı biliyoruz, bu işin üstesinden geleceğiz" dedi.

Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Üstesinden geleceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Samsun İş Dünyası Buluşması programında konuştu.   Nebati konuşmasında şöyle dedi; "Sorunların halı altına süpürenlerden değiliz. Nasıl üstesinden geleceğiz diye kafa yoruyoruz. Problemleri görmezden gelmiyoruz.

Kur stabil hale geldi. Beklediğimiz seviyede. Çözüldü mü bu iş çözülmedi. Sorun enflasyon. Enflasyon sorunu dünyadan kaynaklanıyor.

"BORSA İSTANBUL REKOR KIRIYOR"

Bu ülkeyle beraber herkes büyüyecek, büyümeye de devam edeceğiz, bizim önümüzü kimse engelleyip, kapayamaz. Ne yaptığımızı biliyoruz, bu işin üstesinden geleceğiz.

"İŞSİZLİĞİ İNŞALLAH TEK HANEYE GETİRMİŞ OLACAĞIZ"

Borsa İstanbul rekor kırıyor, rekorlarını da her gün egale ediyor. Büyümede öncü göstergeler birinci çeyrekte de aynı performansla yoluna devam ettiğini gösteriyor. İşsizliği inşallah tek haneye getirmiş olacağız.

"RUSYA'DAN GELECEK TURİST EKSİKLİĞİNİ GİDERECEĞİZ"

Bu yıl turist sayısındaki artış ve gelir artışı devam edecek. Alternatif pazarlardan Rusya'dan gelecek turist eksikliğini gidereceğiz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler