BATMAN PARK AVM HİZMETTE

Bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden Batman Park AVM kapılarını müşterilerine açtı.140 Batmanlı iş adamının ekonomik güçlerini bir araya getirerek oluşturduğu Golden Park A.Ş tarafından bitirilen Batman Park AVM, yaklaşık 30 milyon dolara mal oldu.

BATMAN PARK AVM HİZMETTE

BATMAN-Bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden Batman Park Avm kapılarını müşterilerine açtı. 140 Batmanlı iş adamının ekonomik güçlerini bir araya getirerek oluşturduğu Golden Park A.Ş tarafından bitirilen Batman Park Avm, yaklaşık 30 milyon dolara mal oldu.

Açılışa; Batman Vaslisi Yılmaz Arslan, Belediye Başkanvekili Serhat Temel, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, iş adamları, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MODERN AVM

 

İnşaat alanı 45 bin metrekare olan Batman Park, yaklaşık 17 bin 500 metrekare kiralanabilir alan içinde, 66 adet mağaza ve 16 kiosk, sinema salonları, bowling ve eğlence merkezi ile her yaştan müşterinin keyif alacağı şekilde tasarlandı. Akıllı bina olarak tasarlanan alışveriş merkezinde tüm sistemler 612 adresli otomasyona bağlı olarak çalışırken, dahili yayın yapan 17 LCD ekran mevcut. 229 bin 308 kilometre elektrik kablosunun, değişik modellerde 2 bin 609 adet aydınlatma armatürünün kullanıldığı bina, özgün dış mimarisi, ferah iç mimarisi ile müşterilerine hizmet sunacak. Güvenlik sistemi (CCTV) 179 adet kamera içermekte, müzik yayın ve anons sistemi için 352 adet hoparlör yerleştirildi. Yangın ihbar sistemi için ise 433 farklı adresli ekipman belirlendi. LED aydınlatma için ise 2 bin 422 metre kablo kullanıldı.

BİN KİŞİYE İŞ İMKÂNI 

 

Batman Park, bulunduğu bölge ve konum itibarı ile Batman'ın sosyal, kültürel ve ticari hayatına da yeni bir dinamizm getirecek. İnşaat sürecinde yaklaşık bin kişiye iş imkanı sunan Batman Park'ta, açılış sonrasında yaklaşık 800 kişiye istihdam sağlanacak.

Alışveriş merkezinde yer alan markaların büyük kısmı, bölgede ilk defa yer alan veya merkez olarak açan firmalar. Son derece modern dekore edilen ve son model ekipmanların getirildiği Game Park bowling salonu ve eğlence merkezi ile 5 salonlu Cinemall sinemaları Batman'ın ritmini değiştirmeye hazırlanıyor. Üç gün sürecek açılış etkinlikleri, gösteri ve yarışmaların yer aldığı organizasyon ile Batman Park Alışveriş Merkezi, Batman ve çevresine hizmet sunacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz