DenizBank Stevie Awards'da 20 ödül kazandı

DenizBank, ödül organizasyonu Stevie Awards tarafından satış ve müşteri hizmetleri alanında verilen “Awards for Sales and Customer Service” yarışmasında 20 ödül kazandı.

DenizBank Stevie Awards'da 20 ödül kazandı
Jüri tarafından verilen yüksek puanlar ile sadece en değerli firmalara verilen Grand Stevie ödülünü de kazanan DenizBank, toplamda 20 ödülün sahibi oldu. Banka aynı zamanda 6 altın madalya ile tüm katılımcılar arasında tek ülkedeki faaliyetleri ile en fazla altın madalyayı kazanan kurum olma başarısını da elde etti.
DenizBank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, “Ödüller ile Banka olarak satış ve müşteri memnuniyetine odaklı yaklaşımımızı uluslararası arenada da teyit ettik” dedi ve ekledi:
“Stevie Awards gibi uluslararası iş dünyasının kalbinin attığı bir organizasyonda 6’sı altın toplam 20 ödül gibi eşine az rastlanır bir başarıya ulaşmak hepimizi hem çok mutlu etti hem de Türk bankacılık sektörü adına büyük gurur verdi. DenizBank olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak; onlara istedikleri, bekledikleri hız ve kalitede hizmet sunabilmek amacıyla, yenilikçi çalışmalarımızı ödüllerin verdiği moral ve iştahla sürdüreceğiz.”

Kaynak: Diyarbakır Söz