Dika Personel Alacak

Dicle Kalkınma Ajansı'nın (DİKA) Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde çalıştırılmak üzere personel alımı gerçekleştireceği bildirildi.

Dika Personel Alacak

Batman Valiliği'nden yapılan açıklamada, takım çalışmasına yatkın, iletişim becerisine sahip, analitik düşünebilen, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, seyahat engeli olmayan kişiler arasından 1 iç denetçi, 1 hukuk müşavirliği hizmetinden sorumlu uzman personel, 10 uzman personel, destek personel statüsünde 1 bilgi işlem görevlisi, 1 yönetici asistanı ve 1 adet finansman, bütçe ve muhasebe görevlisi alınacağı kaydedildi.

10 UZMAN PERSONEL ALINACAK

Alınacak 10 uzman personelin şehir ve bölge planlama, gıda mühendisliği, maden mühendisliği ziraat mühendisliği,hukuk, iktisat, maliye, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, istatistik, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, matematik, sosyoloji, mimarlık, şehir ve bölge planlama ve mühendislik bölümü mezunu olmaları gerektiği belirtildi.

Açıklamada, ajans faaliyet alanlarını Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illeri oluşturduğu, bu nedenle sınavda başarılı olanların bu illerden ajansın uygun göreceği herhangi birinde istihdam edileceği vurgulandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz