DTSO Meclisi “Kaya” dedi!

DTSO’nun geçtiğimiz hafta seçiminde 16’ya 0 seçimi kazanan Yeşil listeden seçilen Meclis üyeleri, Başkan, Yönetim Kurulu ve Disiplin ile TOBB delege seçimi yaptı. DTSO Meclisi Kaya’yla Başkanlık devam dedi.

DTSO Meclisi “Kaya” dedi!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nın (DTSO) yeni dönem yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ile TOBB delegeleri seçimle belirlendi.

YEŞİL LİSTE KAZANMIŞTI

2 Ekim Pazar  günü Diyarbakır Ticaret ve Sanayi  Odası (DTSO) üyelerinin katılımıyla yapılan seçimle belirlenen DTSO Meclisi, 2022-2026 döneminin DTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerini seçti. Tek liste olarak girilen seçimde Başkan Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu listesi güven tazeleyerek göreve başladılar.

YÖNETİM KURULU ÜYELELERİ

Başkanlığını Mehmet Kaya’nın yapacağı yeni DTSO Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Çetin İnanç, Erdal Avşar, Remzi Öcal, Abidin Kakdaş, Nizam Başdaş, Baran Durmaz, Ercan Tayınlamak, Seda Berekatoğlu, Faruk Korkmaz ve Vechettin Alsaç.

TOBB DELEGE ÜYELERİ

DTSO’nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurul Delegeleri Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu:

Ramazan Kadri Kazmacı, Nurettin Üçdağ, Salih Eren, Serdar Ay, Nedip Şimşek, Ali Önür, Mehmet Akyıl ve Şeyhmus Mete.

2022-2026 Dönemi DTSO Disiplin Kurulu Asil  Üyeleri ise şöyle; Ramazan Şimşek, Ahmet Özgüvercin, İbrahim Yılmaz, Yüksel Kaya, Kamuran Azizoğlu ve Abbas Büyüktaş.

Kaynak: Diyarbakır Söz