Ebedinoğlu TESK yönetiminde

TESK Başkanı Palandöken rekor farkla güven tazelerken, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu’da, yönetim kurulu üyesi seçildi.

Ebedinoğlu TESK yönetiminde

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun 21. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Bendevi Palandöken, rakiplerine büyük fark atarak yeniden TESK Genel Başkanlığına seçildi. Diyarbakır Esnaf ve Sanatlarlar Odası Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu’da Palandöken listesinden Yönetim Kurulu üyesi seçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bakan  çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen Kongrede Genel Başkan Bendevi Palandöken, rakiplerine büyük fark atarak güven tazeledi. Palandöken, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner olmak üzere 3 adayın yarıştığı seçimde kullanılan oyların 394’ünü alarak yeniden Genel Başkanlığa seçilen Palandöken birlik ve beraberliğin güçlenerek devam edeceğini belirtti.

EBEDİNOĞLU YÖNETİMDE

Seçim sonucuna göre TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in listesinde Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu’nun yansıra şu isimler yer aldı; Mehmet Burhan Aksak , Fevzi Apaydın, Zekeriya Mutlu, Adlıhan Dere, Şevket Keskin, Güven Aksoy, Bedir Limon, Abdülkadir Teksöz , Halil İbrahim Balcı, Talat Dinçer, Kadir Durmuş, Fehmi Erdem ve Ahmet Kuybu. Denetim Kurulu Asil Üyeler: Bahamettin Öztürk, Ahmet Aydan, Şevket Memiler, Bayram Karakaş ve Doğan Ceylan. 

TEBRİK MESAJI YAYINLADI

TESK Yönetim Kuruluna seçilen Ebedinoğlu seçim sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. “Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek yeniden Genel Başkanlık görevine seçilen Sayın Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’i tebrik ediyorum.” Ebedinoğlu’an bir kez daha TESK Yönetim Kurulunda yer alamsı, Diyarbakır’daki Esnaf ve Sanatkarlar tarafından sevinçle karşılandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler