Emeklilere bayram ikramiyesi 10.000 TL! 4A 4B 4C emeklisi düğün bayram edecek

Emekliler için ikramiye ödemesi merak içerisinde takip edilmektedir. Özellikle bayramlarda verilen ikramiyeler için araştırmalar hız kazandı.

Emeklilere bayram ikramiyesi 10.000 TL! 4A 4B 4C emeklisi düğün bayram edecek

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ikramiyeyle ilgili detaylar gelmeye başladı. Bildiğiniz gibi devlet tarafından emekli vatandaşlara bayramlarda bayram ikramiyesi verilmektedir. Verilen bu ikramiyeyle vatandaşlar bir nebze de olsa rahat edecek. Peki, Kurban Bayramında emeklilere ne kadar ikramiye verilecek? 

Emekli vatandaşlara verilen bayram ikramiyesi Kurban Bayramı’nda da verilecek. Bildiğiniz gibi emekliler tarafından yerel seçimlerin öncesinde emekli maaşı artışı bekleniyordu. Fakat böyle bir artış olmadı. Ayrıca Ramazan Bayramı’nda 5 bin TL ikramiye verilmesi düşünülüyordu. Fakat bu da olmadı. Peki, emekliler Kurban Bayramı’nda ne kadar ikramiye alacak? 

Emeklilere Ne Kadar Bayram İkramiyesi Verilecek? 

Bildiğiniz gibi seçimlerden önce emekli maaşına zam yapılması bekleniyordu. Bu zam yapılmadı. Hal böyle olunca emekliler gözünü ikramiyelere dikti. Özellikle bayramlarda verilen ikramiyeler dikkat çekmeyi başardı. Peki kurban bayramında emeklilere ne kadar ikramiye verilecek? 

Bildiğiniz gibi verilen en düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak verilmekte. Kurban Bayramı’nda verilen ikramiyeler emeklileri biraz rahatlatacak mı? 

Kurban Bayramında verilen ikramiyelerle ilgili bugünlerde farklı rakamlar gündeme gelmekte. En son seçimden zaferle ayrılan CHP tarafından emekli ikramiyesinin 10 bin TL olarak sunulması gündeme geldi. Bu bakımdan eğer onaylanırsa emekliler Kurban Bayramı arifesinde 10 bin TL emekli bayram ikramiyesi alabilecek. Fakat kurban bayramı ikramiyesinin 5 bin TL olacağı tahminler arasında yer almaktadır. 

Kaynak: Diyarbakır Söz