Emekliye Nisan ortası sürpriz ödeme çıktı! Cumhurbaşkanı imzasıyla 20-21 Nisan’da hesapta

Emekliler cumhurbaşkanının imzasıyla ek yardımlar alacak. Hesabınıza para yatırma işlemleri 19, 20 ve 21 Nisan'da yapılacaktır.

Emekliye Nisan ortası sürpriz ödeme çıktı! Cumhurbaşkanı imzasıyla 20-21 Nisan’da hesapta

Emeklilere müjdeli haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla devam ediyor. Uzun süredir maaş artışı bekleyen ancak hayalleri gerçekleşmeyen emekliler için sürpriz bir ek ödeme seçeneği sunuluyor. Tasarının Cumhurbaşkanı tarafından imzalanması halinde emekliler ek yardımlardan yararlanacak. 19, 20 ve 21 Nisan tarihlerinde ödenmesi gereken ödemelerle ilgili son dakika açıklaması yayımlandı. Bu yardımdan emekli maaşı alan herkes yararlanabilir. SSK Bağ-kur 4C ve EYT mevduatına yönelik birbirinden bağımsız diğer ödeme seçenekleri için haberimize göz atın..

16 milyondan fazla emekli vatandaşın maaşlarına daha fazla zam yapılmasına ilişkin umutlar suya düştü. Hükümetin son günlerde defalarca yaptığı açıklamalar nedeniyle emekli maaşlarındaki artış Temmuz ayına ertelendi. Bu nedenle emekliler ek yardımlara bakıyor. SSK Bağ-Kur emekli memurları ve EYT emeklilerine yönelik ek ödeme seçenekleri Cumhurbaşkanlığı onayıyla varlığını sürdürecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’a 12 bin TL’ye kadar ilave ödeme talimatı gönderildi. Emeklilik maaşı alan herkes bu ödeme seçeneğinden istisnasız yararlanabilir. Emeklilere yönelik ek avantajlara ilişkin son dakika duyurusu geldi. Başvurularını 30 Nisan gününe kadar tamamlayanlar ek avantajlardan yararlanabilecek. Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan ek ödeme kampanyaları hakkında detaylı bilgi şöyle;

Emeklilere yönelik ek ödeme son dakikada açıklandı!


Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere nakit desteği ödenmesine ilişkin talimat verdi. Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bankası emeklilerin yükünü hafifletmek için ödemelerini artırdı. Kamu bankalarının yeni ödeme tutarı 12 bin TL’ye çıktı. Ek ödeme seçeneklerine ilişkin yeni ayrıntılar açıklandı. Bu tamamen ücretsiz ve para iadesi olmadan sağlanır. Emeklilik yardımından yararlananlar, başvuru sürecini 30 Nisan’a kadar tamamlayarak geç ödeme seçeneklerini hemen kontrol edebilecekler.

Üç kamu bankası emeklilere yönelik yeni kredi tutarlarını açıklarken, başvuru sürecini de hızlı ve kolay hale getirdi. Artık emeklilerin yorucu olan başvuru süreci için şubeye gitmelerine gerek kalmıyor. Dijital bankacılık kanallarından emekli maaşınızı transfer etmeniz ve başvurunuzu tamamlamanız mümkün. Dijital asistanla konuşarak emekliliğinizi Ziraat Bankası’na, Vakıf Bank’a veya Halk Bankası’na aktarabilir, birkaç dakika içinde promosyon sözleşmesi imzalayabilirsiniz.

“3 iş günü içinde hesabınıza ödeme”

Kamu bankalarının başlattığı yeni finansman olanağıyla, IBAN numarasıyla başvuran emeklilere üç iş günü içerisinde kredi sağlanacak. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ile uzun beklemeler olmadan hızlı ve kolay promosyon desteği bekleyebilirsiniz. Kampanyaya katılmak isteyenler dijital bankacılıktan veya mağazadan hemen başvuru yapabilirler. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank için promosyon fırsatları için son tarih 30 Nisan 2024 şeklinde belirlendi. Promosyon desteği almak için başvurunuzu hemen tamamlayın.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler