Görüş Bildir

Ergani taksi plakası ihalesi gerçekleştirildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Ergani ilçesinde 29 yıl süreyle çalışacak olan 63 ticari taksi için plaka ihalesi yapıldı.

Ergani taksi plakası ihalesi gerçekleştirildi

DİYARBAKIR  - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Ergani ilçesinde 29 yıl süreyle çalışacak olan 63 ticari taksi için plaka ihalesi yapıldı.

Ergani'de taksi taşımacılığının kayıt altına alınması, korsan taşımacılığın önlenmesi, taksi hizmetlerinin bir düzen içerisinde sürdürülmesi ve gerekli denetimlerin sağlanması amacıyla 29 yıl süreyle çalışacak olan ticari taksiler için plaka ihalesi yapıldı.

29 YILLIĞINA KİRALAMA           

Ali Emiri Kongre Merkezinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardan yaptı.

23 PLAKAYA TEKLİF GELDİ

İhaleye katılan 24 istekli, ilçede bulunan Yeni Otogar, Hastane, Çermik Dörtyol, Hükümet, Postane, Dicle, Toki-1, Toki-2, Park ve Atatürk İlkokulu duraklarında çalışacak olan toplam 23 plaka için teklifte bulundu.

Her bir ticari plakası için KDV hariç 100 bin lira muhammen bedel belirlenen ihalede, diğer plakalar için başka teklif veren olmayınca ihale tamamlandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi