Faturasını böyle ödeyene 750 TL ödeme verilecek! Milyonlarca kişi yararlanabilecek

QNB Finansbank tarafından başlatılan kampanya ile vatandaşlar rahat bir nefes alabilecek. Fatura ödeyerek 750 TL kazanabilirsiniz.

Faturasını böyle ödeyene 750 TL ödeme verilecek! Milyonlarca kişi yararlanabilecek

Giderek artan fatura yükleriyle mücadele etmeye çalışan kişiler için QNB Finansbank kolları sıvadı. QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada fatura ödeme talimatı veren müşterilere 750 TL’ye kadar para kazanma şansı verilecek. 

QNB Finansbank tarafından kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar her fatura ödeme talimatı verdiklerinde her fatura için 250 TL maksimum 750 TL iade hakkı kazanacak. Örneğin bir fatura ödeme talimatı verdiniz. Faturanız 500 TL ise bunun 250 TL’si size tekrardan iade edilecek. 30 Nisan tarihine kadar başvuru yaptığınız takdirde bu imkandan faydalanabileceksiniz. 

Başvurular QNB Finansbank şubelerinden yapıldığı gibi ayrıca QNB Finansbank mobil internet şubesi üzerinden de yapılabilmektedir. Siz de üzerinizdeki fatura yükünden kurtulmak ve takibi zor olan bu faturaların takibini bankaya bırakmak için QNB Finansbank’ı tercih edebilirsiniz. 

Kaynak: Diyarbakır Söz