Görüş Bildir

'Geleceğin sektörü internet girişimciliği'

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi, üyelerine ‘İnternet Girişimciliği’ konulu seminer verdi.

'Geleceğin sektörü internet girişimciliği'

E-ticaret uzmanı Zafer Ceyhun Büyük, işadamlarına e-ticaretin faydalarını anlatırken, “Geleceğin sektörü internet girişimciliği.” dedi. Büyük, geleceğin sektörü olarak nitelendirdiği internet girişimciliği hakkında verdiği bilgiler ilgi ile izlendi. Zafer Ceyhun Büyük, konuşmasında internet üzerinden alışveriş yapanların tercih sebebinin düşük fiyat, zaman tasarrufu, detaylı inceleme fırsatı, ürün çeşitliliği gibi sebeplerden kaynaklandığını söyledi.

E-ticaretin krizlerden bile büyüyerek çıktığını vurgulayan Büyük, en çok satış yapan ürünlerin elektronik, kitap ve giyim olduğunu kaydetti. Büyük, konuşmasında şunları da kaydetti. “Biz millet olarak girişimci bir ruha sahibiz. Ne istediğini bilen bu uğurda ciddi gayret sarf eden girişimciler kısa zamanda emeğinin karşılığını alacaktır. Ancak iyi ekip kurulmalı, teknoloji yakından takip edilmeli, online ticaret güvenliği sağlanmalı, reklama önem verilmeli, tüketici memnun edilmeli, girişimci inancı yitirilmeden tüketiciye hitap edecek şekilde çalışmalar yapılmalıdır.” diye uyarılarda bulundu.

Yıl sonuna kadar seminerlerin her hafta aynı şekilde devam edeceğini söyleyen TÜMSİAD Adan Şube Başkan Yardımcısı Adem Güngör, sunumundan dolayı Ceyhun Büyük’e teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi