Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası kesenin ağzını açtı! Borçluları feraha çıkaran süper kampanya

Borçlu olanlar borcunu kolay bir şekilde ödeyecek. Cumhurbaşkanı destekli kredi geldi...

Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası kesenin ağzını açtı! Borçluları feraha çıkaran süper kampanya

Cumhurbaşkanı destekli yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. Açıklanan kampanya kapsamında özellikle nakit sıkıntısı çeken kişiler veya banka borcunu ödemek isteyen kişiler için tasarlanan bu kredi imkanıyla 36 ay vadeli 50 bin TL kredi sunulmaktadır. Sunulan bu kredi fırsatı borç ödemek ve diğer bankalardaki borçları kapatmak için kullanılacaktır. 

Sunulan bu kredi kapsamında siz de nakit sıkıntınızı kolay bir şekilde giderebileceksiniz. Sunulan bu krediler yalnızca kamu bankaları tarafından yani Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından sunulmakla beraber başvuruların başladığı duyuruldu. 

50 Bin TL’ye Sahip Olabileceksiniz! 

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından vatandaşlara özel fırsat sunulacağı duyuruldu. Cumhurbaşkanlığı destekli olarak sunulan bu kredi imkanıyla borcu olanlar resmen yaşadı. Kamu bankaları tarafından verilen krediler 3 ay ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunulacaktır. Kredi aldığınızda hemen ödeme aldığınızda zorlanacağınızdan dolayı 3 ay ertelemeli olan krediler dikkat çekmektedir. 

Krediden faydalanmak isteyen kişilerin asıl amacının diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarını kapatma niyetinde olmaları gerekir. Başvuru yapacak olan kişilerin kredi notu, gelir durumu ve mevcut borç durumu da önemlidir. 

Başvuru yaparken kamu bankalarına gittiğiniz zaman kimliğiniz, gelir belgeniz ve eğer varsa bankadan alınan borç dökümlerini götürmeniz gerekiyor. Başvuru yapma yolları arasında Vakıfbank, Halkbank ev Ziraat Bankası resmi internet sitesine girerek başvuru yapabilirsiniz. Eğer bu yolla başvuru yapmak istemiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek başvuru yapabilirsiniz. 

Kaynak: Diyarbakır Söz